Hot news!!

- - 31 juli 2015

Hot News!

Enigszins onverwacht zal Marcel het aankomende weekend 1 en 2 augustus deelnemen aan de Gamma Racing Day op het TT circuit in Assen!
Voor Marcel betekend dit dat hij voor het eerst sinds 4 jaar weer met een 600cc motorfiets zal rijden op het bekende TT circuit.

De Gamma Racing Day is een groots auto en motorsport evenement wat eens per jaar georganiseerd word. Het is het enige evenement wat de auto en de motorsport combineert gedurende 1 raceweekend. Ieder jaar komen er vanuit het hele land tienduizenden mensen naar het TT circuit om de Gamma Racing Day bij te wonen, in 2014 kwamen er maar liefst 82.000 mensen op dit mooie evenement af!
Op de website www.gammaracingday.com is alle informatie te vinden, en zijn er gratis entree tickets te downloaden.

Marcel zal aan de start verschijnen in de gecombineerde Supersport/Superbike race.
Het niveau van de concurrentie is erg hoog, maar we hebben er vertrouwen in dat Marcel ook op het circuit van Assen dit niveau aan kan.

Net zoals tijdens het raceweekend in Oss kunnen we nu ook weer rekenen op de steun en faciliteiten van ADK Rally Rent uit Waardenburg! Dankzij de steun ADK Rally Rent en partners, en ook dankzij de steun van alle trouwe sponsoren en team members hebben we op het laatste moment kunnen besluiten om ons in te schrijven voor dit mooie evenement.