Dubbele winst in Duitse Minitwin Cup te Assen!

- - 5 oktober 2013

28 September heeft Marcel als seizoensafsluiter nog deelgenomen aan de Duitse Minitwin klasse in Assen met de Suzuki SV650 van zijn vader Dirk. Het was weer een racedag als vanouds met zijn ouders Dirk en Marja en broer Alex om hem deze dag te helpen. De Minitwin klasse is een klasse waarin geracet word op lichte 650cc 2-cilinder motoren. Na een heel seizoen op stratencircuits was het erg vreemd om weer op een permanent circuit als Assen te rijden.
Marcel reed mee als gastrijder in deze leuke klasse die vooral uit hobby rijders bestaat.
Marcel was tijdens deze 2 races de enige Nederlandse deelnemer.
De 30 Duitse rijders waren allemaal niet opgewassen tegen de enige Nederlander, Marcel wist beide races winnend af te sluiten! Een mooie seizoensafsluiter!

Zie hier alle foto’s van de Minitwin Cup te Assen!